Boeken

In de loop der jaren heeft mijn hobby een aantal boeken opgeleverd. Het is heel gaaf om je eigen verhalen uiteindelijk in die vorm in handen te hebben! Hieronder vind je reeds verschenen boeken.

De Fatale DateDe Fatale Date
Verhalenbundel, schrijfwedstrijd
2021

De Fatale Date was het thema van de schrijfwedstrijd die door Uitgeverij Quarantaine werd georganiseerd. Het resultaat: een bundel van 50 korte verhalen over dates die fout afliepen.

Verhalen over etentjes en irritaties aan tafel, vallende glazen drank, maar ook meer originele invalshoeken en verrassende ontknopingen. Er valt veel te lachen om heerlijk cynische grappen.

Te koop: Amazon.de

VleespetVleespet
Verhalenbundel, humor, absurd
2021

Vleespet (de; v(m); meervoud: vleespetten)
1 man met een kaal hoofd. De kale kop zelf wordt eveneens een vleespet genoemd.
2 derde verhalenbundel van Sjors Kersten en Jarl Roelofsen, boordevol absurde humor. Veertien unieke verhaaltjes waarin kleurrijke personages (dol)dwaze avonturen beleven.

Te koop: Aquazz.nl / bol.com / stuur ons een berichtje op info[at]sjorsenjarl[punt]nl

De Fatale DateStroomstootjes
Verhalenbundel, schrijfwedstrijd
2020

Als onderdeel van De Gemene Delers (verder bestaande uit Bob de Winter, Paul van der Zee en Romeo Mazzei) deed ik mee aan de schrijfwedstrijd Zeer Kort Verhaal die door 18.02 Publishing werd georganiseerd.

Onze inzendingen Code Zwart, High Noon en Jong Geleerd, Oud Gedaan zijn opgenomen in deze bundel vol korte verhalen met de meest uiteenlopende onderwerpen en thema’s.

Te koop: 18.02publishing.nl / bol.com

Voor de Duvel Niet BangVoor de Duvel Niet Bang
Verhalenbundel, schrijfwedstrijd
2020

In elke regio bestaan legendes en sages. Verhalen uit de geschiedenis die door verschillende generaties zijn verteld of zijn opgetekend in oude geschriften. Deze legendes en sages dienden als inspiratiebron voor de schrijfwedstrijd Hier, Toen en Nu, die door 18.02 Publishing werd georganiseerd.

De tien winnende verhalen zijn in deze bundel gepubliceerd, waaronder mijn verhaal Taxus.

Te koop: 18.02publishing.nl / bol.com

Ik Hoor PaardenIk Hoor Paarden
Verhalenbundel, humor, absurd
2013

Na het uitbrengen van onze eerste verhalenbundel hebben Jarl en ik niet stil gezeten. Nou ja, we hebben natuurlijk best wel eens stil gezeten, maar we zijn ook blijven schrijven.

Ook in Ik Hoor Paarden kun je genieten van verhalen met een flinke dosis absurde humor voor grote kinderen. De beeldende schrijfstijl en merkwaardige hersenspinsels vormen een uitstekende combinatie, die je gegarandeerd* zal laten lachen. (*Niet gegarandeerd.)

Te koop: Aquazz.nl / bol.com / stuur ons een berichtje op info[at]sjorsenjarl[punt]nl

Avonturen van de Blauwe Nepkeizer Tovenaar Kai & de WaddenbergenAvonturen van de Blauwe Nepkeizer – Tovenaar Kai & de Waddenbergen
Fantasy, avontuur, humor
2012

Zodra de hulpkreet van een vorstin de Blauwe Nepkeizer bereikt, besluit de verveelde monarch van Neviud in het avontuur te duiken om haar land te redden uit de greep van een boosaardige tovenaar. In een olijk gezelschap trotseert hij de vrieskou op een riskante tocht door de Waddenbergen. De keizer heeft een plan om deze gevaarlijk reis tot een goed einde te brengen, maar alles wat hij probeert pakt anders uit.

Te koop: stuur mij een berichtje op blauwenepkeizer[at]gmail[punt]com

Sjors & Jarls Wondere WereldSjors & Jarls Wondere Wereld
Verhalenbundel, humor, absurd
2008

In deze bundel staat een zeventiental korte verhalen op veelal fictieve locaties met veelal fictieve personages. De inhoud is klinkklare onzin, maar wel hele leuke onzin. Een bonte verzameling van verschillende soorten humor viert hoogtij.

Uit onderzoek is gebleken dat de verhalen een “lekker leestempo” hebben. De bundel is bij uitstek geschikt voor tieners, adolescenten, jongvolwassenen en alle grote kinderen met gevoel voor humor.

Te koop: stuur ons een berichtje op info[at]sjorsenjarl[punt]nl